Probleemloze retourzending:

Als een artikel uit onze webshop je niet bevalt kun je deze, indien mogelijk, voorzien van de originele verpakking, binnen 14 werkdagen na ontvangst probleemloos aan ons retourneren op het onderstaande adres. Dit geldt echter niet voor voedingswaren. Deze kunnen niet geretourneerd worden. De retourkosten van de verzending zijn voor eigen rekening. Op geretourneerde artikelen met terechte klachten worden uiteraard de retourkosten wel vergoed. 


Adres retourzendingen: 
Truffelwereld

Achterstraat 6

1723NH Noord Scharwoude

Retourzending webshop / ordernummer…………


Indien je de retourzending NIET naar bovenstaand adres stuurt zal deze door ons worden geweigerd en ook niet in behandeling worden genomen. 


Voorwaarden retourzendingen: 

Meld je retourzending altijd vooraf aan. Dat kan telefonisch, maar makkelijker is dat via info@truffelwereld.nl. Indien er een gebrek is aan het product omschrijf dan duidelijk het gebrek en stuur een foto mee zodat Truffelwereld het gebrek goed kan beoordelen en het netjes kan oplossen. 
Vermeld in deze e-mail je naam (waarop de bestelling is gedaan), woonplaats, ordernummer en de reden van retour. Vergeet ook niet je naam en/of ordernummer op het retour pakketje te vermelden. 

Stuur je een product retour naar Truffelwereld en raakt het product kwijt of beschadigd tijdens transport? Dan zul je het product wel moeten betalen. Daarom is het verstandig om het product zorgvuldig en goed te verpakken en te vragen naar een “bericht van ontvangst” als je iets naar ons terugstuurt. Je vraagt dit bij het postkantoor of de koeriersdienst. Als het product bij Truffelwereld is aangekomen, krijg je hiervan een bewijs van het postkantoor of koeriersdienst. 
Kies je voor de optie om geld terug te ontvangen, vermeld dan ook je rekeningnummer. Mocht je een vervangend artikel toegestuurd willen krijgen vermeldt dit dan duidelijk in je e-mail.

Truffelrisotto met groenten en Parmezaanse Kaas

Ingrediënten (voor 4 personen):

  • 300 g carnaroli rijst
  • 1 kleine ui (fijngehakt)
  • 2 teentjes knoflook (fijngehakt)
  • 750 ml truffelbouillon (warm)
  • 150 ml droge witte wijn
  • 2 el olijfolie (bij voorkeur met een vleugje truffelolie)
  • 50 g Parmezaanse kaas (geraspt)
  • 50 g boter
  • 2 el truffeltapenade 
  • 150 g groene aspergetips (in stukken van 3-4 cm)
  • 100 g doperwtjes (vers of diepvries)
  • 100 g kastanjechampignons (in dunne plakjes)
  • Zout en peper naar smaak
  • Verse peterselie of basilicum (voor garnering)

 

Bereidingswijze:

  1. Groenten voorbereiden:

    • Verhit 1 el olijfolie in een koekenpan.
    • Bak de aspergetips, courgette, en champignons kort aan tot ze licht goudbruin zijn. Voeg de doperwtjes toe en bak nog 2 minuten mee. Breng op smaak met zout en peper en zet apart.
  2. Start de risotto:

    • Verhit 1 el olijfolie in een grote pan op middelhoog vuur.
    • Fruit de ui en knoflook tot ze zacht en glazig zijn.
  3. Rijst toevoegen:

    • Voeg de arboriorijst toe en roer gedurende 1-2 minuten, tot de korrels licht geroosterd zijn.
  4. Blus af met wijn:

    • Giet de witte wijn erbij en roer tot deze volledig is opgenomen door de rijst.
  5. Bouillon toevoegen:

    • Voeg een soeplepel warme bouillon toe en roer goed. Wacht tot de bouillon bijna volledig is opgenomen voordat je meer toevoegt. Herhaal dit proces tot de rijst gaar is (ongeveer 18-20 minuten).
  6. Combineer met groenten:

    • Zodra de risotto bijna klaar is, voeg je de gebakken groenten toe en roer je deze door de risotto.
  7. Afwerking:

    • Roer de boter, Parmezaanse kaas en truffeltapenade of geschaafde truffel door de risotto. Breng op smaak met zout en peper.
  8. Serveren:

    • Schep de risotto op borden, een scheutje truffelolie, en verse peterselie of basilicum.

Romige tagliatelle met truffeltapenade en parmezaan

Ingrediënten (voor 4 personen):

Bereidingswijze:

  1. Kook de tagliatelle: Breng een grote pan met gezouten water aan de kook. Kook de tagliatelle al dente volgens de instructies op de verpakking. Giet af en bewaar een beetje kookwater.

  2. Bereid de saus:

    • Verhit de olijfolie in een grote koekenpan op middelhoog vuur. Voeg de fijngehakte knoflook toe en bak deze licht goudbruin.
    • Roer de truffeltapenade erdoor en laat dit kort warm worden.
  3. Voeg de room toe:
    Giet de kookroom in de pan en roer alles goed door tot je een gladde saus hebt. Voeg een scheutje van het kookwater toe om de saus iets dunner te maken indien nodig.

  4. Meng de pasta:
    Doe de gekookte tagliatelle in de pan en meng deze voorzichtig met de saus. Breng op smaak met zout en peper.

  5. Serveer:
    Verdeel de tagliatelle over borden. Bestrooi met geraspte Parmezaanse kaas en fijngehakte peterselie.

  6. Optioneel:
    Garneer met een paar druppels truffelolie voor een extra intense truffelsmaak.